Feketeerdő

198.000.000 Ft

507.966

Nádfedeles álomház a természetben!

ID: 6684
Eladó Ház / Családi ház
Feketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó HázFeketeerdő Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 9211 FeketeerdőTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 290 m2
Szobaszám 3Építés éve 2010
Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belülSzerkezet Tégla ház
Telek terület 840 m2Állapot Újszerű
Komfort ÖsszkomfortosSzintek száma az épületben 3 szintes
Fűtés Gáz + alternatívBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön is egyben isErkély Nem
Terasz 70 m2Akadálymentesített Nem
Kilátás Udvarra néző
Utcára néző
Parkolás 2 állásos garázs
Energetikai tanúsítvány AA (2023. nov. 1. előtti besorolás)Extrák Riasztó
Gépiesített
Beépített konyha
Amerikai konyhás
Tehermentes
Kandalló
Pince
Alacsony rezsi
Terasz

Leírás

Egy gyönyörű, nádfedeles, hangulatos, igazi álomotthont kínálunk eladásra a mai kor minden extrájával felszerelve, a falu szélén ahol az őzek a szomszédok!

A ház teljesen alápincézett, amely lakható minőségű, 103 m2-es, egy moziszobát, egy tornaszobát, wc-t , és egy kisebb illetve egy nagyobb tárolószobát rendeztek be az alagsorban.
A földszinten kényelmes előszobát, magas belvilágú nappalit, konyha+étkezőt, hálószobát, fürdőt és wc-t, mosókonyhát találunk. (103 m2)
Mindenhol gyönyörű tölgyfaajtók, svédpadló, a konyhában beépített tölgyfából készült konyhabútor, Miele gépekkel, a nappaliban hangulatos kandalló.
Mindenütt érezhető a fa szeretete, minőségi, igényes anyagok felhasználásával.
A terasz 70 m2, egy része fedett üvegfallal határolt.
A tetőtérben 2 hálószoba, mindegyikhez fürdő, egy nyitott galéria és egy táróló kapott helyet. (85 m2)
Fűtése gázkazánnal történik, padló-és falfűtésen keresztül.
Falazat: 38-as Porotherm tégla+12 cm kőzetgyapot szigetelés.

A ház stílusát a letisztultság jellemzi, a gyönyörű fa bútorok, a padló, a búbos kandalló, a beltéri ajtók, de még a fából készült kapcsolók is mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az ember úgy érezze, haza érkezett.

A kertben dupla fedett kocsibeálló, grillező, jakuzzi, faház található.

A z ingatlan minden extrával felszerelt:
elektromos kapu, öntözőrendszer, grillező, jakuzzi, fúrt kút, 3 rétegű fa nyílászárók, látszó fafödém, kandalló, galéria, 4 fürdőszoba, vízlágyító, moziszoba, bár, tölgyfalépcső, svédpadló, beépített bútorok- és gépek, tölgyfa beltéri ajtók, riasztórendszer, és még sorolhatnám mennyi minden szolgálja az itt lakók kényelmét.

A ház teljes berendezéssel együtt eladó!
Ára 198.000.000 Ft.